eur:
384.54
usd:
353.51
bux:
69915.75
2024. május 28. kedd Csanád, Emil

Együtt gyógyítják a kutyát és a gazdit

Egy santiagói állatorvosi rendelőben nemcsak az állatokat vizsgálják, hanem gazdáikat is.

Dr. Henrique Heyne azt vallja: az állatok és gazdáik gyakran annyira közel kerülnek egymáshoz, hogy hasonló egészségi problémák jelennek meg náluk.

Azoknak a gazdiknak, akik dr. Heyne rendelőjébe viszik állataikat, részletes kérdőívet kell kitölteniük saját életmódjukról és szokásaikról. Ezek ugyanis a chilei állatorvos szerint gyakran magyarázatot adhatnak arra: mi a baja háziállatuknak.

"Gyakori például, hogy egy cukorbeteg gazdának a kutyája is cukorbeteg lesz. Miután együtt falták az édességet, és együtt nem mozogtak eleget, betegek is együtt lesznek" - írta le elméletét dr. Heyne a Las Ultimas Noticias című lapnak.

Az állatorvos, aki akupunktúrával és homeopátiával is gyógyítja pácienseit, azt mondja: ilyenkor gyakran még a kezelés is hasonló lehet a háziállatnál, mint a gazdinál.

Címlapról ajánljuk

N. Rózsa Erzsébet az Arénában: akár meglepő változások is lehetnek a legfőbb iráni vezetésben

Valószínűleg komoly harcok zajlanak a háttérben, hogy ki legyen a következő ajatollah, több forgatókönyv is elképzelhető – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, aki arról is beszélt, hogy egyre nehezebb helyzetbe kerül az izraeli miniszterelnök azzal, hogy nem áll elő kész tervvel a gázai konfliktus lehetséges lezárását illetően.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.28. kedd, 18:00
Ungár Péter
az LMP társelnöke és EP-listavezetője
Izgalmas sztorik a magyar tőzsdén

Izgalmas sztorik a magyar tőzsdén

Gazdasági adatok tekintetében ma az Egyesült Államokban egy fontos ingatlanindexet és egy fogyasztói hangulatindexet publikálnak, ezek lehetnek hatással a hangulatra. Óvatos emelkedést láthatunk egyelőre a kontinens tőzsdéin, a magyar piacon izgalmas sztoriból nincs hiány, ugyanis kilőtt ma (is) a Delta részvénye. Érdekes fejlemények zajlanak a kriptopiacon is, ugyanis több mint 100 ezer bitcoint adott el egy, még 2014-ben csődbe ment japán kriptotőzsde.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×