eur:
393.03
usd:
353.77
bux:
0
2024. augusztus 20. kedd István
tűzijáték
Nyitókép: Pixabay

Figyelem, egy órával elhalasztották a tűzijátékot!

Mégis lépnie kellett az operatív törzsnek egy hevesebb zivatargóc miatt.

"Kérjük a tűzijátékra érkezőket, hogy a következő fél órában húzódjanak fedett helyre. Az időjárás alakulásának függvényében 22 órakor tervezzük elindítani a tűzijátékot" – jelentette be fél kilenc után kicsivel Kovács Zoltán, az ünnepség biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője, nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

A budai hegyek fölött is van épp egy zivatargóc, ahogy a főváros déli részén is - erről itt írtunk. Az Index helyszíni tudósítója arról számolt be, hogy mindössze néhány lejátszott dal után megszakította koncertjét a Budapesti Műszaki Egyetemnél a Parno Graszt nevű zenekar, a fellépés az időjárási helyzet miatt ért véget. A környéken villámlik, az eső is szakadt.

Alább a cikkünk készültekor elérhető legfrissebb radarkép az Időkép oldaláról, amelyen az látszik, hogy több zivatargóc is van a főváros térségében. Az M1 Híradó helyszíni tudósítója szerint nincs esős időjárás a Dunaparton, és bár "érdekes" felhőket látnak az égen, arról kaptak tájékoztatást a helyszínen lévők, hogy este tízkor elkezdődik az ünnepi tűzijáték és drónshow.

Forrás: Időkép
Forrás: Időkép radar

Kovács Zoltán az M1 Híradóban este kilenckor elmondta, az eső negyed-fél órán belül el fog állni, a zivatar elvonul, és 22 órakor megrendezhető lesz a látványosság.

Címlapról ajánljuk
Kimondták a végszót, megtartották a tűzijátékot - itt visszanézheti videón

Kimondták a végszót, megtartották a tűzijátékot - itt visszanézheti videón

Egyórás halasztás után került sor a látványosságra.

kutatás
A hűtlenségben kettős mérce tapasztalható itthon

A magas társadalmi státusz és a jó anyagi helyzet kevésbé fontos szempont a magyar embereknek a párkeresésnél, a többség inkább a figyelmességet, az érzelmi intelligenciát és a hűséget részesíti előnyben – mondta az InfoRádióban Bojár Ábel, az Opinio Institute kutatási igazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×