eur:
392.9
usd:
353.14
bux:
0
2024. augusztus 20. kedd István
Nyitókép: Unsplash

Ezért dörög most az ég a budapesti belvárosban, fél órával a tűzijáték kezdete előtt - térkép

A terv jelen pillanatban továbbra is az, hogy megtartják az ünnepi fővárosi tűzijátékot. *Frissítés: elhalasztották egy órával!

Az operatív törzs egész nap intenzíven figyelemmel kísérte és óránként értékelte az időjárással kapcsolatos fejleményeket. A legutóbbi, 19 órai közlésük szerint Budapest felett az esti órákban az időjárás kedvezően alakul, így a tervezett időpontban, 21 órakor megtartható a Szent István-napi ünnepi tűzijáték.

A város déli részét időközben elkapta egy zivatar, ahogy a budai hegyek térségében is zivataros idő van. A dörgést, villámlást a belvárosban is hallani lehet. Az Időkép videóján, ide kattintva jól látszik az aktuális, frissülő helyzet - alább egy pillanatkép 20.31-ről.

Frissítés: cikkünk megjelenése után közvetlenül jelent meg egy bejegyzés Kovács Zoltán Facebook-oldalán, hogy a tűzijátékot egy órával elhalasztották, de 22 órai kezdettel megrendezik. Friss információk és még frissebb térkép ebben a cikkünkben! Csepelről már videó is érkezett az esőről, ez alább látható.

Forrás: Időkép
Forrás: Időkép

Címlapról ajánljuk
Kimondták a végszót, kezdődik a tűzijáték
videó

Kimondták a végszót, kezdődik a tűzijáték

Egyórás halasztás után kerül sor a látványosságra. Nézze itt élőben!

kutatás
A hűtlenségben kettős mérce tapasztalható itthon

A magas társadalmi státusz és a jó anyagi helyzet kevésbé fontos szempont a magyar embereknek a párkeresésnél, a többség inkább a figyelmességet, az érzelmi intelligenciát és a hűséget részesíti előnyben – mondta az InfoRádióban Bojár Ábel, az Opinio Institute kutatási igazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
Itt a bejelentés: késik a tűzijáték az eső miatt!

Itt a bejelentés: késik a tűzijáték az eső miatt!

Kérjük a tűzijátékra érkezőket, hogy a következő fél órában húzódjanak fedett helyre. Az időjárás alakulásának függvényében 22 órakor tervezzük elindítani a tűzijátékot - jelentette be 15 perccel 21 óra előtt Kovács Zoltán, a programok lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője. Fél kilenc után ugyanis Budapest több pontjára megérkezett ugyanis a viharos eső, ezért avatkozott be az operatív törzs. 22 óra előtt 11 perccel jött az újabb bejelentés Kovács Zoltántól: az időjárási helyzet minden szempontból biztonságos, ezért 22 órakor elkezdődik a tűzijáték.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×