eur:
393.04
usd:
353.76
bux:
0
2024. augusztus 20. kedd István
Rain drops falling from a black umbrella concept for bad weather, winter or protection
Nyitókép: BrianAJackson/Getty Images

Felhőszakadás - kiadták a másodfokú figyelmeztetést, az államtitkár is megszólalt az estéről - térkép

Délutánra jelzett csapadékot, zivatarveszélyt a HungaroMet, négy óra után frissítette a szervezet a figyelmeztetési térképet.

A HungaroMet több órára szóló figyelmeztetéseinek térképén került át Pest vármegye a citromsárgából a másodfokú, narancssárga kategóriába. Ez a fővárosi tűzijáték megtartására is hatással lehet. Erről óránként dönt az operatív törzs, jelentette be délután háromkor Kovács Zoltán, a testület vezetője. Egyelőre úgy készülnek, hogy megtartják a minden eddiginél nagyobbnak ígért rendezvényt este kilenc órától.

Az aktuális és a következő órákra szóló időjárási riasztások között e cikk készültének pillanatában nincs Budapestre vonatkozó, de a fővárostól északra és keletre igen.

Frissítés, 17.08: az augusztus 20-i ünnepségek biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője, Kovács Zoltán délután ötkor azt közölte a Facebookon, hogy az előzetes jelzéseknek megfelelően a HungaroMet kiadta a riasztást, hamarosan heves zápor-zivatar várható a fővárosban, ezért

kérnek mindenkit, hogy vegye komolyan az értesítéseket és a figyelmeztetéseket, szükség esetén húzódjon biztonságos helyre.

Az esti időjárással kapcsolatban több kérdőjel van még, így a tűzijáték megtartásáról vagy elhalasztásáról később adnak tájékoztatást.

Címlapról ajánljuk
Itt a döntés: lesz tűzijáték, de egy dolog még változhat

Itt a döntés: lesz tűzijáték, de egy dolog még változhat

Kovács Zoltán jelentette be az egész délután várt hírt.

kutatás
A hűtlenségben kettős mérce tapasztalható itthon

A magas társadalmi státusz és a jó anyagi helyzet kevésbé fontos szempont a magyar embereknek a párkeresésnél, a többség inkább a figyelmességet, az érzelmi intelligenciát és a hűséget részesíti előnyben – mondta az InfoRádióban Bojár Ábel, az Opinio Institute kutatási igazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 20. 18:29
×
×
×
×