eur:
394.95
usd:
367.28
bux:
72094.79
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Budapest, 2021. július 6. A főváros első, természetes vízi strandja, az SHO Beach a Lágymányosi-öbölben, a főváros legújabb városnegyedében a BudaPart mentén, a Kopaszi-gáton. MTVA/Bizományosi: Róka László
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Váratlanul bezárt az egyik budapesti strand – végérvényesen

Az üzemeltetőket is meglepte a döntés, hogy végleg bezár a Lágymányosi-öböl partján lévő strand.

„Sajnálattal tudatjuk, hogy a terület tulajdonosának döntése okán – amely mintegy 6 havi, az idei és jövőbeli nyitásról való részletekbe menő egyeztetést követett, és a SHO BEACH üzemeltetése számára teljesen váratlan volt – nem nyitunk ki többé, illetve a SHO BEACH véglegesen és visszavonhatatlanul bezár” – közölte a strand üzemeltetője a közösségi oldalán.

A SHO Beach először 2021-ben nyitott meg, abban az évben a mintegy 300 millió forintos beruházással készült strand 3 ezer látogatót fogadott, és a jegybevételek 6 millió forintot tettek ki – jegyzi meg a Portfolio.

A strandon a bisztró mellett mosdókat és öltözőket is kialakítottak, a kiszolgáló egységek pedig úszóházakban kaptak helyet, hogy a megemelkedett vízállás esetén se kerüljenek víz alá. A korábban a strandon működő MÁK terasz kínálatát júliustól a tihanyi ECHO Residence hotel éttermében lehet kipróbálni.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Visszatért a Földre a Hold távoli oldaláról gyűjtött ritka kőzetmintákkal a kínai űrszonda. Kiss László csillagász, akadémikus, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója szerint a küldetés különlegessége, hogy először érkezett vele olyan holdi kőzetminta, amelyet egy szonda a Hold távoli, Földről nem látható oldalán gyűjtött.

Emmanuel Macron táborát "majdnem sikerült eltörölni" - jelentette ki Marine Le Pen

A Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap tartott első fordulójában a voksok nagyjából 34 százalékával az IFOP, Ipsos, OpinionWay és Elabe közvélemény-kutató cégek exit poll felmérései szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×