eur:
387.19
usd:
356.75
bux:
68317.42
2024. május 23. csütörtök Dezső
Tesla gyártmányú, elektromos hajtású autót próbál ki egy érdeklődő az Elektromos járművek napján Székesfehérváron 2022. szeptember 18-án.A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ negyedik alkalommal, Menő jövő címmel megrendezett eseményén az érdeklődők a technika legújabb vívmányaival találkozhattak, az érvényes jogosítvánnyal rendelkezők ki is próbálhatták az elektromos járműveket.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Lehet számolgatni a Superchargereknél

Magyarországon is lesz a Teslának előfizetési csomagja.

Tesla mostantól előfizetéses tagságot kínál a Supercharger töltőhálózatához, amely kedvezményeket biztosít a tarifákból – írja a HVG. Az előfizetés havidíja 4000 forint, de éves tagság is elérhető 40 000 forintért. A Tesla-tulajok automatikusan tagok, nekik nincs előfizetési díj.

A Superchargerek használhatók előfizetés nélkül, de ilyenkor az áramért valamivel többet kell fizetni. A cég egyébként a napokban tette lehetővé, hogy valamennyi magyarországi Superchargerét használhassák külsősök is.

Címlapról ajánljuk

Gulyás Gergely: Dobrev Klára követhetett el bűncselekményt, nem Sulyok Tamás

Magyarország nem ad ki senkit, aki az ország területén menekültként tartózkodik - mondta Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő egyebek között beszélt Magyar Péter szerepléséről, az orosz hackertámadásról, a napelemeseket érintő ügyekről. Kiderült az is a Kormányinfón, hogy napi hatmillió forintra büntette az Európai Bíróság Magyarországot az úgynevezett jogi határzár miatt
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.23. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 23. 13:40
×
×
×
×