eur:
389.5
usd:
363.21
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Illés Boglárka, az Országgyűlés európai ügyek bizottságának fideszes alelnöke a bizottság ülése utáni sajtótájékoztatón az Országházban 2024. március 27-én.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Megvan az új külügyi államtitkár, Illés Boglárka váltja Menczer Tamást

A posztot eddig betöltő Menczer Tamás a jövőben a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatójaként tevékenykedik tovább.

Szijjártó Péter külügyminiszter Facebook-oldalán jelentette be, hogy Illés Boglárka parlamenti képviselőt, a Fidelitas volt elnökét kérte fel a külügyi államtitkári posztra a távozó Menczer Tamás helyére - írja a Telex.

Azért vált szükségessé a csere, mert Menczer Tamás a jövőben a Fidesz kommunikációs igazgatójaként tölt majd be szerepet, Hollik Istvánt váltva a pozícióban.

"Örülök, hogy Bogi igent mondott. Ezzel a csapatunk tovább fiatalodik és a lendület továbbra is garantált marad. Külön öröm, hogy volt Fidelitas-elnökként egy másik volt Fidelitas-elnökkel dolgozhatok együtt itt, a Külügyminisztériumban" - írja bejegyzésében Szijjártó Péter.

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×