eur:
393.43
usd:
366.97
bux:
66401.21
2024. április 25. csütörtök Márk
Menczer Tamás kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkár sajtótájékoztatót tart a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2023. június 22-én. Az államtitkár kijelentette: a magyar kormány felszólítja az ukrán parlamentet, kormányt és Ukrajna elnökét, hogy fejezzék be a magyar kisebbség jogfosztását és a Velencei Bizottság ajánlásának megfelelően adják vissza azokat a jogokat, amelyekkel a magyar közösség korábban rendelkezett.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Új kommunikációs igazgató a Fidesz-KDNP-nél

Ismerős arc váltja a külügyből érkezve Hollik Istvánt.

Új kommunikációs igazgatója van a Fidesz–KDNP-nek - írja a Magyarnemzet.hu nem másra, mint az utód Facebook-bejegyzésére hivatkozva.

"Nagy megtiszteltetés, hogy a miniszterelnök felkérését elfogadva a jövőben Európa legerősebb és legsikeresebb politikai közösségének, a Fidesz–KDNP-nek a kommunikációs igazgatójaként dolgozhatok" – jelentette be Menczer Tamás a közösségi oldalán.

Mint jelezte, az államtitkári munkát, amelyet a Külügyi és Külgazdasági Minisztériumban végzett, befejezi, ugyanakkor a Buda-környéki Pest 2-es választókörzetért a jövőben is mindent meg fog tenni, amelynek országgyűlési képviselője. Posztjában továbbá köszönetet mondott elődje, Hollik István munkájáért.

"A régi baloldal - Gyurcsány és a többiek - és az új baloldal - árulók, politikai kalandorok - a jövőben is számíthatnak rám. A harcot emelt fővel és egyenes háttal meg fogjuk vívni, és a közösségünk erejének köszönhetően meg is fogjuk nyerni" - hangsúlyozta Menczer Tamás.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×