eur:
386.94
usd:
356.67
bux:
66232.57
2024. február 22. csütörtök Gerzson
cars on Autobahn highway in Germany in high speed at night
Nyitókép: filmfoto/Getty Images

Az M1-es, az M3-as és az M5-ös is embert próbáló jelenleg

Több kilométer hosszan torlódik a forgalom az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a komáromi szakaszon, az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, a Borsókúti pihenőnél, valamint az M5-ös autópálya fővárosi bevezető szakaszán – közölte az Útinform hétfő délelőtt a honlapján.

A tájékoztatás szerint az M1-es autópályán munkavégzés miatt lezárták a külső sávot, emiatt 3 kilométeres torlódás alakult ki.

Az M3-as autópályán, a Borsókúti pihenőnél zajló hatósági terelés miatt a torlódás szintén meghaladta a 3 kilométert.

Az M5-ös autópálya fővárosi bevezető szakaszán, az M51-es autóút csomópontjánál a burkolatot javítják. A 16-os és a 15-ös kilométer között csak a belső sáv járható, emiatt torlódik a forgalom; az M51-es M5-ös felé tartó oldalán is több kilométer hosszan araszolnak a járművek – írták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.22. csütörtök, 18:00
Schiffer András
ügyvéd, volt országgyűlési képviselő
Vészesen fogynak az ukrán tartalékok, patthelyzetben az EU az ukrán utánpótlásokkal kapcsolatban – Ukrajnai háborús híreink csütörtökön

Vészesen fogynak az ukrán tartalékok, patthelyzetben az EU az ukrán utánpótlásokkal kapcsolatban – Ukrajnai háborús híreink csütörtökön

A nyugati szövetségesek a háború eleje óta nem képesek megfelelően ellátni Ukrajnát a megígért mennyiségű fegyverrel, ez pedig egyre kritikusabb helyzetet teremt a frontvonalakon – írja az orosz állami TASZSZ. Az uniós nagykövetek szerdai megbeszélésén patthelyzet alakult ki az Európai Békekeret (EPF) további 5 milliárd euróval történő kiegészítéséről és egy Ukrajnának külön erre a célra szánt ugyanekkora alap létrehozásáról. A „francia-német blokád” egyelőre megbénította az egyeztetéseket. Németország nyitott a kompromisszumra, rugalmasságot javasolva, hogy az Ukrajnának nyújtott kétoldalú adományait részben beszámítsák az EPF-alaphoz való hozzájárulásokba. Franciaország viszont kitart amellett, hogy az európai fegyvergyártóktól vásároljanak új eszközöket a tagállamok – derül ki a Politico beszámolójából. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×