eur:
379.55
usd:
351.52
bux:
58432.29
2023. december 6. szerda Miklós
Nyitókép: YouTube/BpiAutósok

Ez nem egy oroszországi videó: verekedés a Pesti út közepén

Egy furgon sofőrje és egy motoros ütötte egymást a forgalmas fővárosi út közepén.

A Pesti út forgatagában az arra járóknak egy egy helyben álló furgont és motort kellett kikerülniük, azok vezetői ugyanis éppen nagy verekedést rendeztek az úttest kellős közepén. Még a járművüket sem hagyták el: a motoros a motor felett állva, az autós közvetlen a furgon ajtajában csépelte a másikat.

A Budapesti Autósok egyik olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette, amint a forgalmas Pesti úton fényes nappal, a forgalmat akadályozva egy autós és egy motoros lendületesen püfölik egymást. Mikor az autós végre visszaszáll a furgonjába és elhajt, a motoros látszólag még üldözőbe is veszi.

Címlapról ajánljuk
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Elemzés
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Kiadta Hornung Ágnesnek, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkárának a novemberben elhunyt Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselői mandátumát a Nemzeti Választási Bizottság. Herczeg Sándor politológus segítségével megnéztük, hogyan alakult a nők képviselete az Országgyűlésben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.06. szerda, 18:00
Stumpf István
egyetemi tanár, a Bibó Szakkollégium és a Századvég Alapítvány alapító igazgatója, korábbi alkotmánybíró és kancelláriaminiszter
Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagyon érdekes döntéseket rejtett el a kormány a kedden késő este megjelent határozatában, amivel a kormány ügyrendjéről szóló határozatát módosítja. Ennek lényege, hogy némiképp változik a kormányzati döntéselőkészítés: a Gazdasági Kabinet hatásköre kiszélesedik és december 7-étől Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter fogja vezetni Varga Mihály pénzügyminiszter helyett. Varga Mihály viszont kapott egy új eszközt a kezébe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×