eur:
382.02
usd:
354.16
bux:
58424.86
2023. december 8. péntek Mária
fotó: Infostart
Nyitókép: Infostart

"Ne próbáljanak ebből politikai ügyet kreálni" - nagy változás Tihanyban

Temondott Tihány jegyzője.

„Most én kerültem olyan élethelyzetbe, hogy választanom kellett a családom és a hivatásom között, így 37 év alatt először – bár nehéz szívvel - , azt a döntést hoztam, hogy a családom érdekei a legfontosabbak - írta a lemondásáról szóló közleményében Percze Tünde.

Nem a munkahelyemet, hanem a hivatásomat kívánom elhagyni! Köszönettel venném, ha döntésemet mindenki tiszteletben tartaná, és nem próbálna meg politikai kérdést, ügyet kreálni ebből” - tette még hozzá Tihany jegyzője.

A 444.hu úgy tudja, hogy a helyére már korábban elkezdtek utódot keresni. Percze Tünde jogviszonya december 31-én szűnik meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
A saját lábára állna Kijev, kudarcot vallott az oroszok hibrid háborúja – Ukrajnai háborús híreink pénteken

A saját lábára állna Kijev, kudarcot vallott az oroszok hibrid háborúja – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Ukrajna két amerikai vállalattal állapodott meg a számára létfontosságú 155 milliméteres tüzérségi lövedékek közös gyártásában – közölte csütörtökön Olekszandr Kamisin stratégiai iparágakért felelős ukrán miniszter. Oroszország szervezetten szállított közel-keleti és észak-afrikai migránsokat a finn határhoz, hogy ezzel a hibrid háborús taktikával próbálja meg destabilizálni a NATO-országot. Úgy tűnik azonban, a terv kudarcot vallott, a bevándorlók Oroszországban maradtak, ezért most a haderőbe akarják felvenni őket – írja az amerikai Institute for the Study of War (ISW) háborús elemzőintézet szerdai jelentése a BBC orosz szolgálata nyomán.  Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×