eur:
388.96
usd:
363.6
bux:
68179.86
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Kecskemét, 2018. augusztus 7.A brit védelmi minisztérium által 2018. augusztus 7-én közreadott képen a Brit Királyi Légierő, a RAF Eurofighter Typhoon típusú (b) és a Magyar Légierő JAS-39 Gripen típusú vadászbombázói együtt repülnek egy közös gyakorlatozáson a kecskeméti légitámaszpont felett július 30-án. A RAF skóciai Lossiemouth-ban működő bázisának állományához tartozó Typhoon vadászgépek jelenleg Romániában állomásoznak a brit légierő áprilisban kezdődött Biloxi fedőnevű hadművelete keretében, amely a NATO dél-európai szárnyának légtérvédelmi feladataiban vállal részt. (MTI/EPA/Brit védelmi minisztérium/Robert Bourne)
Nyitókép: MTI/EPA/Brit védelmi minisztérium/Robert Bourne

Vadászgépek Magyarország felett, kiadták a figyelmeztetést

A Magyar Honvédség gyakorlatozó Gripenjeitől lesz hangos a magyar légtér augusztus 2-án és 3-án.

Az MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár Gripen pilótái augusztus 2-án, kedden és 3-án, szerdán úgy hajtanak végre délutáni és éjszakai repüléseket Magyarország légterében, hogy számos város lakóövezete felett is nagyobb hanghatással együtt járó módon repülnek majd el.

A Honvédelmi Minisztérium közlése szerint a repülés az éves kiképzési repülési tervnek megfelelően, a pilóták képzettségének fenntartása, illetőleg a légtérvédelem folyamatos biztosítása érdekében történik.

A repülés során Kecskemét, Eger, Mezőkövesd, Tiszafüred, Tiszaújváros, Nagyatád, Kaposvár, Szigetvár, Orosháza, Mezőtúr, valamint Szolnok térségében, 16 és 23 óra között előfordulhat a megszokottól eltérő nagyobb zaj- és hanghatás.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×