eur:
388.62
usd:
360.82
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella
Összeroncsolódott személyautó a VI. kerületi Aradi és a Jókai utca kereszteződésében található ötszintes épületnél, ahol homlokzati fal és tetőszerkezeti elemek dőltek az utcára és parkoló autókra 2022. június 27-én. Az omlás az épület tetejéről indult el, amely magával sodorta az alatta lévő erkélyek párkányzatát is, a törmelék a Jókai utcán parkoló gépkocsikra, illetve az úttestre zuhant.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Bár egyre romlik az állapota, mégis bizakodó a sérült balerina

Tóth Nikoletta súlyos sérüléseket szenvedett, amikor tavaly egy budapesti ház leomló fala maga alá temette.

Bár túlélte a balesetet, de kerekes székbe került. Az orvosok nem biztatják, mert súlyos gerincsérülése miatt alig van esélye arra, hogy valaha újból járni tudjon. A fiatal táncművész a TV2-nek nyilatkozott először azóta, hogy kórházba került. Ebből az interjúból idézett a budapestkornyeke.hu is. A portál azt emelte, ki, hogy bár nagyon kicsik az esélyei, Tóth Nikoletta bízik a gyógyulásában.

Egyelőre azonban azzal kell megküzdenie, hogy inkább romlik az állapota. Előbb az egyik, majd a másik keze is gyengülni kezdett, ami valószínűleg összefüggésben van a gerincvelő roncsolódásával. Ennek dacára az egykori balerina küzd az egészségért. Mint mondta, rengeteg segítséget kap az orvosoktól, ápolóktól, a családjától és a barátaitól is. Korábbi szerelmével ugyan szakítottak már, de sikerült megőrizniük a barátságukat.

Tóth Nikoletta arca hamarosan újból látható lesz, mivel az ExperiDance táncegyüttes felújítja Fergeteges című produkcióját, amelyben Nikoletta táncolta Sissi szerepét. A darabot ugyan nélküle mutatják be, de a plakátokon a régi fénykép lesz látható, amelyen Nikoletta is szerepel.

A gyógyulásával kapcsolatban is van még egy halvány remény.

Hamarosan újabb, hosszú kezelés kezdődhet, amely segíthet javítani az állapotán. Ennek azonban tetemes költségei vannak, amelyekhez a Nikoletta és családja szívesen venne hozzájárulásokat.

Címképünkön a budapesti Jókai utcában történt házomlás törmelékei láthatók. Ezek egy része zuhant a fiatal balerinára.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×