eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien
Nyitókép: TikTok

Kályhacsővel üzent a rendőrség – sokakat érint

Már a TikTokon is kommunikálnak a rendőrök, a motorosokat figyelmeztetik.

A Mátrában motorozóknak készítettek egy videót a Magyar Rendőrség, a legfontosabb tudnivalókat 14 másodpercben is össze tudták foglalni – vette észre a vezess.hu.

A magyar rendőrség TikTok-csatornáján pedig tudják, mivel lehet feldobni egy alkotást: kályhacsővel! Alapvető tanácsokkal látják el a hegyi utakon motorozókat: az ideális ív mindig a saját sávban található, figyelni kell az utat, és hogy a közút nem versenypálya. Utána kerül elő a kályhacső: a hangos kipufogókat sem látják szívesen a Mátrában.

@hungarian_police #heves #HVMRFK #nekedbe #fyp #foryou #policia #cop #bluelivesmatter #tactical #polizei #rendorseg #police #hivatas #felkapott #tranding ♬ I Ain’t Worried - Acoustic - OneRepublic

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×