eur:
395.79
usd:
368.8
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Nyitókép: Facebook/ Országos Mentőszolgálat

Csak szabálytalanul, forgalommal szemben juthatnak be a mentők a Markó utcába

Naponta fennakadást okoz az Országos Mentőszolgálatnak a forgalmi rend változása, ezért remélik, hogy a munkálatok hamar befejeződnek.

"Mentős barkochba, hogy hogyan jutsz el a Markóba?!" – tette fel a kérdést az Országos Mentőszolgálat hivatalos közösségi oldalán.

A 24.hu szerint komoly problémára, kihívásra hívták fel a figyelmet: jelenleg lehetetlen küldetés szabályosan eljutniuk saját telephelyükre. A főváros közlekedési szakemberei nem gondolhattak bele abba, hogyha nem lehet a körútról a Bajcsy-Zsilinszky útra fordulni és a visszafordulásra sincs lehetőség a felüljáró alatt, akkor nem lehet szabályosan megközelíteni a Központi Mentőállomást.

Csak a forgalommal szemben hajthatnak be a Markó utcába az életmentők.

Mint írták, noha rugalmasan kezelik a kialakult helyzetet, mégis szinte naponta okoz fennakadást a forgalmi rend változása, és azt remélik, a munkálatok hamar befejeződnek. Addig is az arra közlekedők megértését kérik.

Címlapról ajánljuk

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Vegyes mozgásokkal indult a hét a tőzsdéken, az ázsiai piacokon nem alakult ki határozott irány, miután a befektetők egy sor friss gazdasági adatot értékeltek, beleérve az vártnál jobban alakuló kiskereskedelmi számokat, és a vártnál rosszabb ipari statisztikákat. A kedvezőtlen ázsiai hétindítás ellenére az európai piacokon pozitív felütéssel indult a nap a múlt heti lejtmenet után, bár a nyitástól távolodva elkezdett fogyni a lendület és délutánra vegyes mozgások alakultak ki. Az amerikai indexek óvatosan emelkednek, de ez is elég ahhoz, hogy új történelmi csúcsok szülessenek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×