eur:
389.32
usd:
362.72
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Facebook/ Országos Mentőszolgálat

Csak szabálytalanul, forgalommal szemben juthatnak be a mentők a Markó utcába

Naponta fennakadást okoz az Országos Mentőszolgálatnak a forgalmi rend változása, ezért remélik, hogy a munkálatok hamar befejeződnek.

"Mentős barkochba, hogy hogyan jutsz el a Markóba?!" – tette fel a kérdést az Országos Mentőszolgálat hivatalos közösségi oldalán.

A 24.hu szerint komoly problémára, kihívásra hívták fel a figyelmet: jelenleg lehetetlen küldetés szabályosan eljutniuk saját telephelyükre. A főváros közlekedési szakemberei nem gondolhattak bele abba, hogyha nem lehet a körútról a Bajcsy-Zsilinszky útra fordulni és a visszafordulásra sincs lehetőség a felüljáró alatt, akkor nem lehet szabályosan megközelíteni a Központi Mentőállomást.

Csak a forgalommal szemben hajthatnak be a Markó utcába az életmentők.

Mint írták, noha rugalmasan kezelik a kialakult helyzetet, mégis szinte naponta okoz fennakadást a forgalmi rend változása, és azt remélik, a munkálatok hamar befejeződnek. Addig is az arra közlekedők megértését kérik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×