eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
A viharban kidőlt fát távolítanak el az útról tűzoltók Nagykanizsán 2023. június 23-án.
Nyitókép: MTI/Varga György

Horror, ami Békés vármegyében történt

Szinte folyamatosan dolgoztak a tűzoltók Békés vármegye több településén a vasárnap délután átvonuló, széllel kísért felhőszakadás okozta károk helyreállításán

A megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság azt közölte, hogy Orosházáról 15, Gyuláról két, Békésről és Békéscsabáról egy-egy riasztást kaptak.

Orosházán a Lehel utcában egymástól nem messze két fa is rádőlt az úttestre. Az Ifjúság utcában egy körülbelül hetven centiméter átmérőjű platán zuhant az útra. A Horváth-Pap utcába, a Berzsenyi Dániel utcába, a Csizmadia Sándor utcába, az Arany János utcába és a 474-es útra szintén kidőlt fák miatt vonultak ki az egységek. Volt, ahol a hirtelen lezúduló víz betört egy pincébe, ahol több, elektromos eszközt is tároltak.

A Csorvási úton egy villanyoszlopot és több fát is kidöntött a szél. A Szilágyi Erzsébet utcában szintén egy villanyoszlop dőlt meg.

Békésen a 4238-as utat elzárta egy fa. Békés és Gerla között is fakidőléshez riasztották az egységeket - közölte a szóvivő.

Címképünk illusztráció

Címlapról ajánljuk

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×