eur:
389.61
usd:
363.53
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A ponthatárokat nézi okostelefonján a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM), az Oktatási Hivatal (OH) és a HÖOK Közhasznú Nonprofit Kft. közös szervezésében megrendezett Pont Ott Parti felvételi eredményváró rendezvény egyik résztvevője a Városligetben 2022. július 21-én. Ezen a napon este nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat. Ezzel eldőlt, hogy a több mint 99 ezer jelentkező közül az általános eljárásban hányan kerülnek be egyetemre, főiskolára.
Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

Népszerű új helyszínen lesz idén a Pont Ott Parti

Megújul a felvételizők fővárosi ponthatárváró rendezvénye, a budapesti Pont ott parti.

Óriási érdeklődés fogja kísérni a felvételi ponthatárok nyilvánosságra hozatalát idén is, mivel 2023-ban közel 127 ezren jelentkeztek a felsőoktatási intézményekbe.

A felsőoktatásban továbbtanulni akaró diákok Pont Ott Parti elnevezésű, országos felvételi eredményvárójának budapesti eseménye pedig Hankó Balázs, innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkár Facebook bejelentése szerint új helyszínre kerül majd.

Korábban az ELTE Lágymányosi Campusán és a Városligetben is volt már ilyen rendezvény, 2020-ban a járvány miatt elmaradt.

Az egyetemekre való bejutás izgalmait idén a Budapest Parkban élhetik majd át a felvételizők július 16-án.

Tavaly a Városligetben volt a Pont ott parti.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×