eur:
390.23
usd:
365.66
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Borkai Zsolt, Győr újraválasztott polgármestere a győri városházán tartott sajtótájékoztatóján 2019. október 15-én. A Fidesz helyi szervezetének elnöke bejelentette, hogy kilép a pártból.
Nyitókép: Krizsán Csaba

"Borkai Zsolt most a nullán van, nincs félnivaló" - visszatér a szexbotránya után a volt győri polgármester

Hosszú interjút adott Borkai Zsolt a Heti Naplónak az ATV-ben. Ebben beszélt arról is, hogy ki robbantotta ki az elhíresült ügyét, valamint arról, hogy 2024-ben újra polgármester szeretne lenni.

Győr volt polgármestere az interjúban "hajókuplerájnak” nevezte a 2019-es ügyét. A Demokratikus Koalíciót és ezen belül is Czeglédy Csabát sejti a háttérben. Az ATV egyébként kereste az ügyben a Demokratikus Koalíciót is, de a párt vasárnap estig nem akar nyilatkozni. Czeglédy Csaba annyit írt ki közösségi oldalára, hogy Borkai Zsolt bejelentése a visszavágás része, hogy megkeserítse azok életét, akik elárulták és cserben hagyták.

Úgy fogalmazott a hosszú interjúban, hogy életének azt a szakaszát már lezárta, nem is akart róla beszélni soha többet, most mégis úgy döntött, hogy utoljára megteszi, hogy aztán végérvényesen új fejezetet nyithasson az életében. A korábbi polgármester felidézte, hogy Kubatov Gábor Fidesz-pártigazgatónak köszönhetően már a választás előtt 10-11 nappal tudta, hogy nyilvánosságra fognak kerülni az adriai jachton készült felvételek, azt is elmondták neki, hogy pontosan melyik nap fog a botrány kirobbanni.

Kurvák, korrupció és drog

- ezeket vetítették akkor előre, de személy szerint nem gondolta volna, hogy ekkora botrány lesz belőle - emeli ki az interjúból a 24.hu.

Most már képes némi humorral visszaemlékezni a dolgokra. Azt elismeri, hogy tudott az örömlányokról. "Hülyék voltunk és ittasok" - ezért nem vették el senkitől sem a telefonokat. Feleségének azért nem akarta elmondani, mert "amit nem tud, az nem fáj".

Megerősítette, hogy függetlenként szándékozik indulni jövőre a győri polgármesteri székért, már csak azért is, mert a Fidesszel mára gyakorlatilag nincs semmilyen kapcsolata.

Szóba került még Szájer József botránya is. Borkai Zsolt szerint a brüsszeli orgián lebukó Szájer Józsefet a homoszexualitás elfogadását hirdető ellenzék kevésbé támadta.

Azzal kapcsolatban, tart-e attól, hogy a saját jelöltet indító Fidesz a szexbotránnyal fogja támadni a kampányban, azt mondta, ennél jobban már nem alázhatják meg,

Borkai Zsolt most a nullán van, nincs félnivaló, nincs miről beszélgetni

- zárta az interjút.

Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Az ukrajnai háború árnyékában szép csendben Amerika egy újabb pusztító konfliktusra készül

Az ukrajnai háború árnyékában szép csendben Amerika egy újabb pusztító konfliktusra készül

Az Egyesült Államok képviselőháza április 20-án hosszas huzavona után megszavazta a 2023 őszén előkészített katonai segélyszállítmányt, amely világ több részébe fog fegyvereket juttatni. A legnagyobb figyelmet egyértelműen az Ukrajnának szánt csomag kapta, viszont emiatt jóval kisebb rivaldafényt kapnak más területek, így az indo-csendes-óceáni térség is. Cikkükben most annak járunk utána, hogy pontosan mire is jut még plusz forrás ezzel Kína közvetlen közelében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×