eur:
393.28
usd:
367.4
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Borkai Zsolt, Győr polgármestere az Audi beruházásáról tartott sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2019. július 23-án. Az Audi 41 milliárd forintból bővíti Győrben járműgyártási infrastruktúráját, motorfejlesztési központját és az elektromos meghajtásokat gyártó egységét. A kormány 6,4 milliárd forinttal támogatja a 250 munkahelyet teremtő fejlesztést.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Megszólalt Borkai Zsolt

Visszavonultan él. Egy sajtóorgánumot beengedett otthonába, elmondta, kibékültek-e feleségével, illetve mit csinál most.

Csaknem egy év után törte meg a csendet Borkai Zsolt, aki szexvideóbotrányába belebukva távozott Győr polgármesteri székéből. A Blikknek sikerült utolérnie a világtól elvonultan, sokorópátkai őstermelőként Bácsa településén élő, 54 esztendős egykori tornász olimpiai bajnokot.

Lovai, birkái, csirkéi vannak, korán kel miattuk, szőlőt is dermeszt, azzal is foglalkozik.

Nem szívesen mozdul ki otthonról, barátaival is csak ritkán találkozik. A közélet nem hiányzik neki. Neve tisztára mosása sem foglalkoztatja.

A Magyar Olimpiai Bizottság egyébként úgy döntött, nem vonja meg 330 ezer forint körüli olimpiai bajnoki járadékát. Cégei nincsenek már.

Feleségével "újra kellett írnia" kapcsolatát, de - mint mondja - sikerült.

A korrupciós és drogos vádakat továbbra is tagadja, és fáj neki, hogy a kiszivárgott felvételekkel továbbra is többen megtalálják a családját - máig.

Győr sorsát sem követi.

Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában
szakértők az Arénában

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×