eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 24. vasárnap Gellért, Mercédesz
A megáradt Sajó miatt lezárt út Putnok és Sajóvelezd között 2020. október 15-én. Több utat is lezártak az esőzés utáni áradás miatt Borsodban.
Nyitókép: MTI/Vajda János

Utakat kellett lezárni a hatalmas esők miatt

A nagy esőzések miatt teljes szélességében lezárták a 21-es főutat a 28-as kilométernél Pásztó közelében, valamint a 35-ös főutat a 75-ös kilométernél Debrecen-Józsa településen pénteken.

A 21-es főúton, Pásztónál, a nagy esőzések miatt alakult ki vízátfolyás, mellékutakon lehet kerülni.

A 35-ös főúton, Debrecen-Józsa településen egy csatorna fedlapja és körülötte a burkolat megsüllyedt, beszakadt, a forgalmat mellékutakra terelték - írta az Útinform.

Sok településen okoz gondot a víz Nógrádban, Ecsegen nyolc embernek el kellett hagynia az otthonát, Szécsényfelfalu közúton megközelíthetetlenné vált - közölte a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője pénteken az MTI-vel.

Nagybárkányban a heves esőzés miatt a patak kilépett a medréből, a víz a helyi általános iskola épületét is elöntötte. Az iskola vezetése a diákokat hazaküldte.

Kisbágyonban, a Táncsics úton több ház udvarába ömlött be a hirtelen lezúduló eső. Bujákon több ház pincéjét árasztotta el a víz.

Endrefalván szintén kiöntött a helyi patak, a víz az utcákon hömpölygött, lakóházakat is veszélyeztetett.

Szécsényfelfalu település az elárasztott utak miatt közúton megközelíthetetlen.

Ecsegen nyolc embernek el kellett hagynia az otthonát, őket ideiglenesen a település könyvtárában szállásolta el a helyi önkormányzat.

Fotónk egy korábbi útlezáráskor készült.

Címlapról ajánljuk
Emelkedőben Valter Attila, de lehet-e belőle világsztár?

Emelkedőben Valter Attila, de lehet-e belőle világsztár?

Történelmi triplázás: a Valter Attilát a soraiban tudó Jumbo-Visma a Giro és a Tour után a Vueltát is behúzta idén, ráadásul egyéniben a dobogó mindhárom fokára a holland csapat kerekesei állhattak fel. Eisenkrammer Károlyt, a Tour de Hongrie főszervezőjét kérdeztük arról, hogy a magyarnak milyen kilátásai vannak így.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. szeptember 24. 10:51
×
×
×
×