eur:
393.18
usd:
373.34
bux:
55346.46
2023. szeptember 28. csütörtök Vencel
A H5-ös HÉV szentendrei végállomása 2021. június 9-én. Ezen a napon sajtótájékoztatót tartottak itt a H5-ös szentendrei HÉV-vonal és a végállomás megújulásáról. A tervek szerint 2026 elejére készül el az az új csomópont, amely magában foglalja a P+R parkolóházat, biciklitárolókat és közös rendszerbe fogja a HÉV-végállomást és a Volánbusz-pályaudvart. A kormány a szentendrei HÉV fejlesztését nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházásnak minősítette, a döntés magában foglalja a H5-ös vonal és a szentendrei HÉV-végállomás felújítását.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Rövidített útvonalon jár hétvégén a H5-ös hév

Csak Budapesten közlekedik.

Szombaton és vasárnap csak a Batthyány tér és Békásmegyer között jár a H5-ös HÉV, karbantartás miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ. Békásmegyer és Szentendre között buszokkal kell majd utazni.

A pótlóbuszok három különböző útvonalon közlekednek majd: a H5-ös pótlóbusz Békásmegyer és Szentendre között jár és minden HÉV-megállóhely közelében megáll; a H5E jelzésű szintén Békásmegyer és Szentendre között közlekedik, de nem érinti Pomáz és Szentistvántelep megállókat, a H5A pótlóbusz pedig Békásmegyer és Pomáz között jár.

A 160-as autóbuszok Békásmegyeren szombaton és vasárnap a leszállóhelyükről indulnak.

Megállólista és további részletek a MÁV-HÉV honlapján olvashatók.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.28. csütörtök, 18:00
Áder János
volt köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke
Irodából lakás? Nem elképzelhetetlen, hogy régi ingatlanokat fognak átépíteni Magyarországon

Irodából lakás? Nem elképzelhetetlen, hogy régi ingatlanokat fognak átépíteni Magyarországon

Rengeteg régi, kihasználatlan iroda van a világon, vannak olyan területek azonban, ahol a hatalmas kereslet miatt ezeket már lakásokká kezdték átalakítani. Ez a trend már Magyarországon is elindult, így lehet, hogy a közeljövőben egyre több ilyen beruházás jöhet létre - derült ki a Portfolio Property Investment Forum 2023 panelbeszélgetéséből. A szakértők többek között megbeszélték azt is, hogy mi az oka az ingatlanpiaci visszaesés, mikor jöhet a fellendülés, de ESG-ről és azok költségeiről is szó volt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×