eur:
393.85
usd:
367.82
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
A H5-ös HÉV szentendrei végállomása 2021. június 9-én. Ezen a napon sajtótájékoztatót tartottak itt a H5-ös szentendrei HÉV-vonal és a végállomás megújulásáról. A tervek szerint 2026 elejére készül el az az új csomópont, amely magában foglalja a P+R parkolóházat, biciklitárolókat és közös rendszerbe fogja a HÉV-végállomást és a Volánbusz-pályaudvart. A kormány a szentendrei HÉV fejlesztését nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházásnak minősítette, a döntés magában foglalja a H5-ös vonal és a szentendrei HÉV-végállomás felújítását.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Rövidített útvonalon jár hétvégén a H5-ös hév

Csak Budapesten közlekedik.

Szombaton és vasárnap csak a Batthyány tér és Békásmegyer között jár a H5-ös HÉV, karbantartás miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ. Békásmegyer és Szentendre között buszokkal kell majd utazni.

A pótlóbuszok három különböző útvonalon közlekednek majd: a H5-ös pótlóbusz Békásmegyer és Szentendre között jár és minden HÉV-megállóhely közelében megáll; a H5E jelzésű szintén Békásmegyer és Szentendre között közlekedik, de nem érinti Pomáz és Szentistvántelep megállókat, a H5A pótlóbusz pedig Békásmegyer és Pomáz között jár.

A 160-as autóbuszok Békásmegyeren szombaton és vasárnap a leszállóhelyükről indulnak.

Megállólista és további részletek a MÁV-HÉV honlapján olvashatók.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×