eur:
389.03
usd:
367.53
bux:
55824.56
2023. szeptember 29. péntek Mihály
A Margit-szigeti zenélő szökőkút 2019. augusztus 6-án este.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Már lehet hallgatni a margitszigeti zenélő szökőkút új dalait - lista, időpontok

A főváros 150. születésnapjára új, Budapesthez kapcsolódó dalokkal bővült a Margitsziget déli csücskében álló zenélő szökőkút repertoárja; az új zenék szerdától hallhatók.

Mint a Fővárosi Önkormányzat portálján felidézték, márciusban lehetett szavazni arról, hogy milyen zeneszámok legyenek hallhatók a szökőkút működésekor. A több mint húszezer szavazat alapján a komolyzenei számok, gyerek-, pop- és rockdalok mellé bekerült a Budapest Bár Nékem csak Budapest kell, az Animal Cannibals Budapest nyáron sokkal szabadabb, a Wellhello Rakpart, Fábián Juli Like a Child és George Ezra Budapest című száma.

A szavazási listára - a kivitelezővel egyeztetve - olyan dalok kerülhettek fel, amelyekhez látványos vízkép programozható. A zenei programba a nyolc legtöbb szavazatot kapott dal került be, a nemzetközi vonalon George Ezra dala mellett tarolt a Guns N' Roses Sweet Child O' Mine című dala, a Coldplay-től a Paradise, de Andrea Bocelli Time To Say Goodbye áriáját is sokan szerették volna hallani.

A speciális Budapest-blokk minden nap este hatkor indul és egy órán keresztül tart. A teljes dallista lejátszási időpontokkal itt megnézhető.

Íme egy kis ízelítő:

@enbudapestem Az új zenék teljes listáját az enbudapestem.hu-n találjátok ? #budapest #enbudapestem #margitsziget #zeneoszokokut #ujlista #newmusoc #fy #fyp #menjenforyou #magyartiktok ♬ Rakpart - Wellhello

(A nyitókép illusztráció.)

Címlapról ajánljuk

Az osztrákoknak elege lett a pontatlan magyar vasútból, drasztikusat léptek

Az ÖBB a vágányzár első két hetének tapasztalatai és többszöri figyelmeztetés után ma egyoldalúan bejelentette: jövő hétfőtől levágja a magyar vonatokat a nyugat-európai hálózatról és kettévágja Bécsben a Linz, Salzburg, München fele továbbmenő budapesti railjet vonatokat - írja Vitézy Dávid a közösségi oldalán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.29. péntek, 18:00
Vinkó József
a Magyar Konyha főszerkesztője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×