eur:
380.81
usd:
353.8
bux:
58669.83
2023. december 9. szombat Natália
Nyitókép: Pexels.com

Gyerekkel próbált meg átbicajozni az autók előtt, hajmeresztő felvétel

Életveszélyesen próbált meg átmenni a zebrán egy kerékpáros a III. kerületben, egy gyereket is veszélyeztetett.

A felvétel, melyet a Budapesti Autósok Közössége osztott meg, a Szentendrei út egyik gyalogosátkelőhelyén készült - vette észre a Blikk.

A videón jól látszik, hogy a gyalogosoknak már pirosat jelez a lámpa, amikor az autósok lámpája zöldre vált, és mindhárom sávban egyszerre indulnak meg az kocsik. Egy kerékpáros azonban úgy gondolta, még épp átfér, ezért nagy sebességgel hirtelen az autók elé hajtott úgy, hogy a biciklin egy kisgyermek is ült.

Mindez az Auchan áruházhoz közeli lehajtónál lévő HÉV-megállónál történt.

Csupán a szerencsének köszönheti, hogy a belső sávban közlekedő sofőr időben észrevette őt, és vészfékezéssel meg tudott állni, ám a videó alapján úgy tűnik, még a szabálytalankodó kerékpáros volt felháborodva.

Címlapról ajánljuk
Meghalt a világ talán legromantikusabb filmjének főszereplője

Meghalt a világ talán legromantikusabb filmjének főszereplője

1970-ben készült az a dráma, amely világhírűvé tette. A Love Story igazi kasszasiker volt annak idején. Az Amerikai Filmintézet a filmet beválasztotta minden idők 10 legromantikusabb alkotása közé. Ryan O'Neilt ekkor Oscar-díjra és Golden Globe-díjra jelölték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.11. hétfő, 18:00
Bendarzsevszkij Anton
az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány szakmai igazgatója, a posztszovjet térség szakértője
Megdöbbentő, mennyien halnak meg olyan okból, ami sokak számára elképzelhetetlen

Megdöbbentő, mennyien halnak meg olyan okból, ami sokak számára elképzelhetetlen

Amikor reggel fél 8-kor félkómásan bedörrentjük a kotyogós kávéfőző alatt a tűzhelyet, vélhetően nem gondolunk bele abba, hogy ezt az egyszerű mozdulatot mintegy 2,3 milliárd embernek nem áll módjában megtennie a Földön. Márpedig amíg a nyugati világban alapvetésnek számít és könnyen elérhető a biztonságos és tiszta főzés és sütés lehetősége, eközben világszerte több mint 2 milliárd ember nem fér hozzá ezekhez az erőforrásokhoz, ehelyett szénnel, kerozinnal, fával és faszénnel kénytelenek megoldani ezt a feladatot. Ez pedig nem csak rendkívül sok időbe kerül és környezetromboló hatású, de az egyik vezető idő előtti halálozási tényezőnek is számít.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×