eur:
389.46
usd:
362.52
bux:
67950.08
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
forrás: BudaPestkörnyéke.hu
Nyitókép: BudaPestkörnyéke.hu

Kiégett autót "dobtak ki" az egyik fővárosi lakótelepen, elég csúnya látvány

Hatalmas felháborodást okozott az a kiégett autó a XVIII. kerületben, amelyet egyszerűen csak ott felejtettek az egyik forgalmas utcában.

A kerület egyik Facebook-csoportjában számolt be arról egy olvasó, hogy valaki egy kiégett autót hagyott az egyik járdán. Az autót jól láthatóan komoly károsodás érte, aminek az oka ismeretlen. A kocsinak a rendszáma jól látható, és az is egyértelmű, hogy a belseje csúnyán kiégett - vette észre a posztot a Buda Pestkörnyéke.hu.

"Csak kérdezem, hogy az önkormányzat mikor csinál valamit ezek ellen? Az egész telepet szemétdombnak nézik, ide raknak a kommunális hulladéktól kezdve mindent” – írta a meglehetősen zaklatott helyi lakos.

Később kiderült, hogy a rendőrség és a városrendészet munkatársai elszállították a járművet. Állítólag baleset előzte meg az autó kiégését. Az illetékesek éppen ezért szeretnének utánajárni az ügynek - írja a lap.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×