eur:
392.69
usd:
363.27
bux:
65938.65
2024. február 29. csütörtök Elemér
Close-up of a young adult rolling a marijuana joint against a blurred background. Man placing desiccated marijuana leaves inside rolling paper.
Nyitókép: juanma hache/Getty Images

Ivott, füvezett, kidöntött autójával egy tűzcsapot, majd egy étteremben kötött ki

Aztán nőismerősével gyalog távozott a helyszínről a zalaegerszegi férfi.

Ittasan és bedrogozva kidöntött egy tűzcsapot, majd autójával a portált átszakítva egy üres étterembe hajtott tavaly májusban egy zalaegerszegi férfi, aki ellen most emelt vádat a Zalaegerszegi Járási Ügyészség.

A Zala Vármegyei Főügyészség közleménye szerint a 38 éves férfi tavaly áprilisban Amszterdamban vásárolt marihuánát, amelyből több alkalommal is szívott cigaretta formájában. Május 16-án is ezt tette, de emellett erősen le is ittasodott, amikor az esti órákban hölgyismerősével mulatozott egy zalaegerszegi vendéglátóhelyen.

Éjjel egy óra körül a férfi a volán mögé ült, utasként pedig nőismerősét szállította. Az ittasságából és a bódultságából eredő figyelmetlensége miatt a járművel egy kanyarban letért az úttestről, és kidöntött egy tűzcsapot, az ütközést követően azonban tovább vezette a személygépkocsit.

Nagyjából egy kilométerrel távolabb egy kereszteződésben balra akart kanyarodni, mégis egyenesen haladt tovább, felhajtott a járdára, majd egy ingatlan - a rendőrség akkori közlése szerint egy üres étterem - nyílászáróin keresztül az épület földszinti részébe hajtott.

A férfi és utasa a balesetet követően a gépjárműből kiszállt, majd a gépkocsit hátrahagyva gyalog távozott.

A vádiratban az ügyészség a férfira kábítószer birtoklása és ittas járművezetés miatt pénzbüntetés kiszabását és járművezetéstől való eltiltást indítványozott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.01. péntek, 18:00
Kandrács Csaba
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×