eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Portrait of grey wolf in the forest
Nyitókép: Getty Images/ AB Photography

Fontos pozícióban lévő államtitkár is megszólalt a lelőtt farkas ügyében

A Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár szerint fontos, hogy a kirívó természetkárosítást szigorúan megbüntessék.

Túráim során többször gondoltam arra, hogy ha vadállattal találkoznék, mit is tennék - kezdi posztját Nagy János. A Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár arról ír a lelőtt jeladós farkas ügye kapcsán, hogy "amikor a Zemplénben jártam, láttam ugyan farkasnyomokat, de a helyiek megnyugtattak, még ha az egy ordasé is volt, nem kell tőle tartani, mert igencsak kerüli az embert, elszalad".

A bejegyzését fekete szívecskével folytatja és arról értekezik, bízik abban, hogy "a magyar nyomozó hatóságok és igazságszolgáltatási szervek mindent megtesznek, hogy kivizsgálják ezt a szerencsétlen ügyet, és a kirívó természetkárosítást szigorúan megbüntetik - akár letöltendő börtönbüntetés kiszabásával is".

"Nem azért, mert ezzel szegény állatot fel lehetne támasztani, inkább azért, hogy a jövőben ilyen esetek ne forduljanak elő" - vonja le e konklúziót, és egyben kérdi is követőit, hogy mit gondolnak az állat lelövéséről.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×