eur:
393.79
usd:
365.35
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Kőröshegyi völgyhíd ködben
Nyitókép: Kostya Bánk/bpiautosok.hu

Nagyon figyeljen, súlyos porátfúvás az egyik autópályán

Az ország több pontján kavarja a homokot és a port a viharos szél, ami csökkenti a látótávolságot - írtaaz Útinform

Az M3-as autópályán a 64-es kilométernél, a horti és az ecsédi pihenő között a viharos széllökések miatti porátfúvás jelentősen csökkenti a látótávolságot. A 86-os főúton Jánossomorja térségében, a 171-es kilométer közelében a viharos erejű szél hordja, kavarja a port és a homokot, a látótávolság itt is jelentősen csökkent - közölték.

Az M7-es autópályán, a Kőröshegyi völgyhídon 70 kilométeres sebességkorlátozást vezettek be a kamionoknak az erős-viharos széllökések miatt - tették hozzá.

A Dunántúl nagy részén és a Duna-Tisza közén erős széllökésekre kell számítani - figyelmeztetett az utinform.hu.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×