eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Szalai Ádám a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában játszott Magyarország - Olaszország mérkőzés előtt a Puskás Arénában 2022. szeptember 26-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Szalai Ádám a saját mezét ajánlja fel az adománygyűjtéshez

A válogatott labdarúgó jószolgálati nagykövetként  személyesen is segíti a Jónak lenni jó! vasárnapi adománygyűjtését.

Óriási feladatnak, de nagy megtiszteltetésnek nevezte Szalai Ádám, hogy felkérték a jószolgálati nagykövet posztra, ezt a 86-szoros válogatott labdarúgó szerdán, az m1 aktuális csatornán mondta el.

Kiemelte, hogy a saját alapítványa miatt jártas a jótékonysági munkában, és mindig is fontos szerepet játszott az életében, hogy segítsen azoknak, akik rászorulnak.

"Annyian vannak rajtunk kívül, akik nehéz helyzetben vannak és segítségre van szükségük"

- emelte ki, hozzátéve, hogy a segítség nemcsak anyagi lehet, hanem olyan felajánlás, önkéntes munka is, amellyel a rászorulók hétköznapjait könnyebbé tudjuk tenni.

Szalai Ádám az aláírt válogatott mezét ajánlotta fel a Jónak lenni jó! kampány aukciójára, amelynek bevételéből idén a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségét támogatják.

A szervezet tevékenységét 500 forinttal a 13600-as telefonszám hívásával és a 96-os azonosító megadásával, valamint SMS-ben a 96-os szám elküldésével a 13600-as telefonszámra is lehet segíteni.

Az adományok a kedvezményezett szervezet számlaszámán jelennek meg.

A közmédia karitatív kampánya az adománygyűjtéshez olyan ismert emberek által felkínált relikviák árverésével is csatlakozik, amilyen Szalai Ádám meze is. Ezeket a Jónak lenni jó! honlapján lehet megvásárolni, néhány különleges tárgyat pedig a közmédia december 18-i egész napos műsorfolyama során bocsátanak árverésre. A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége az adományokat digitális eszközök vásárlására és vakvezető kutyák képzésére fordítja.

Címlapról ajánljuk
Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Sokkal több a megműveletlen hazai szőlőterület, mint a korábbi években. A probléma mára a nagy hagyományokkal és presztízzsel rendelkező borvidékeket is elérte. Az Agrárszektor főszerkesztője azt mondta az InfoRádióban, hogy folyamatosan romlik a munkaerő minősége is, miközben egyre több gazdaság veszteséges, így valószínűleg nehéz évek várnak a magyar borágazatra.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

A Covid okozta demográfiai hatások világszerte a felnőttkori halálozás növekedését és a várható élettartam csökkenését váltották ki – állapította meg a neves brit orvosi folyóiratban, a Lancetben pár hete megjelent globális betegségteher-tanulmány (Global Burden of Diseases Study 2021), amely az 1950 és 2021 közötti időszak globális demográfiai változásait, beleértve a Covid-járvány 2020–2021-es időszakának hatásait elemezte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×