eur:
394.24
usd:
369.36
bux:
65212.36
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Police.hu

Holtan találtak egy férfit és a kutyáját

Vasárnap késő este érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez.

Vasárnap késő este érkezett a jelzés, ami szerint a Fejér megyei Gánt külterületén holttestet találtak egy hétvégi házban. A székesfehérvári tűzoltók vonultak, tűzoltói beavatkozásra azonban már nem volt szükség – írja az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A ház étkezőjében egy korábbi tűz nyomai voltak, informatikai eszközök és vezetékek égtek. A tűzben egy ember életét vesztette, aki nagy valószínűséggel füstmérgezést szenvedett. A helyszínen egy kutya is elpusztult.

A tűz keletkezésének okát a katasztrófavédelem vizsgálja.

A legtöbb tragikus kimenetelű lakástűznél nem a lángok, hanem a mérgező füst szed áldozatot – emlékeztet az OKF. A hasonló esetek elkerülése érdekében ajánlott beszerezni otthonra egy füstérzékelőt, amely a szoba közepén a plafonra szerelve a tűz keletkezésének legelején jelez, amikor még van idő kimenekülni és a tűzoltókat értesíteni.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×