eur:
388.99
usd:
361.9
bux:
67983.56
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Child skiing in the mountains. Kid in ski school. Winter sport for kids. Family Christmas vacation in the Alps. Children learn downhill skiing. Alpine ski lesson for boy or girl. Outdoor snow fun.
Nyitókép: FamVeld/Getty Images

Az Emmi engedélyéhez kötött az iskolai sítábor

Közösségi oldalán hívja föl a figyelmet a tárca egy nemrég megjelent rendeletre.

Az Emberi Erőforrás Minisztérium engedélyét kell kérniük az iskoláknak a külföldre tervezett csoportos utazásokhoz, például a sítáborokhoz egy nemrég megjelent rendelet szerint – emlékeztet Facebook-posztjában a tárca.

Mint írják, az operatív törzs döntése nyomán november 2. után ilyen iskolai szervezésű utazásokhoz kérelmet kell benyújtani az emberi erőforrások miniszteréhez címezve a kozoktatas@emmi.gov.hu e-mail címre. Ezek az utak csak akkor engedélyezhetők, ha az érintett tanulók rendelkeznek védettséggel, illetve az utazás igazoltan nem mondható le vagy nem halasztható el pénzügyi veszteség nélkül.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×