eur:
396.42
usd:
369.71
bux:
70516.66
2024. június 25. kedd Vilmos
Nyitókép: Facebook/Előválasztás 2021/Bordás Róbert/aHang

Ittasan randalírozott az előválasztási sátornál

Az ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította.

A Fővárosi Főügyészség sajtóközleménye szerint a 49 éves férfi 2021. szeptember 18-án a délelőtti órákban ittas állapotban megjelent a XX. kerület, Kossuth Lajos téren, ahol az előválasztás lebonyolítására egy sátor állt és ott többen tartózkodtak. A férfi feltépte az egyik kartonpapír szavazóurna tetejét, majd megpróbált felborítani egy asztalt, miközben szitkozódott. A terhelt az erőszakos és provokáló magatartásával felszólításra sem hagyott fel, csak akkor távozott, amikor közölték vele, hogy értesítették a rendőrséget.

A pesterzsébeti rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Ügyészség pedig garázdaság vétsége miatt, gyorsított eljárás keretében bíróság elé állította.

A garázdát a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróság váddal egyezően bűnösnek mondta ki, és 150 ezer forint pénzbüntetésre ítélte.

Az ítélet jogerős.

Címlapról ajánljuk
Csoboth Róbert fiáról, Kevinről: erre a gólra vártam tőle 18 éven keresztül
"Kötelesség"

Csoboth Róbert fiáról, Kevinről: erre a gólra vártam tőle 18 éven keresztül

Csoboth Kevin soha nem fogja tudni azt mondani, hogy én mint szülő nem tettem érte meg mindent – mondta az InfoRádióban az édesapa. Csoboth Róbert beszélt fia pályafutásának kezdetéről, a nehézségekről és arról is, hogy a skótok elleni gól milyen kapukat nyithat meg előtte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×