eur:
393.67
usd:
369.29
bux:
65816.93
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: BKK

Ez az utolsó autósok elől lezárt rakpartos hétvége idén

Az autósok a dugóban, kerékpárosok és rolleresek a rakparton. A munkagödrök közelében azért nem árt figyelni.

Idén utolsó alkalommal nyílik meg ezen a hétvégén a pesti alsó rakpart a gyalogosok, a kerékpárosok és a rolleresek előtt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-vel.

Ezen a hétvégén ugyanakkor új szakaszába lép a Fővárosi Vízművek vezetékkiváltási projektje, amelyben a főváros egyik legveszélyesebb ivóvíz-főnyomócsövét cserélik ki - írták.

A munkák miatt szombat reggel 6 óra és vasárnap este 23 óra között csak az Eötvös tér és a Közraktár utca közötti szakaszon lesz nyitva a rakpart a gyalogosok előtt. Az útszakaszra ekkor nem lehet autóval behajtani.

A BKK kéri az arra járókat, hogy fokozottan figyeljenek a munkagödrök melletti közlekedésre a rakpart Vigadó téri szakaszánál.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Nagyon lassan gyógyulnak a költségvetés fájdalmas sebei

Nagyon lassan gyógyulnak a költségvetés fájdalmas sebei

Az év első három hónapjában az áfabevételek még mindig gyengén muzsikálnak, a kamatkiadások mindenre rátelepednek, a közösségi közlekedésre most kirívóan többet költ az állam, viszont a rezsivédelmi kiadások visszafogottabbak. Ezt lehet kiolvasni az államháztartás idei első negyedéves részletes folyamataiból, ami tulajdonképpen nem hozott nagy meglepetéseket, hiszen a magyar gazdaság tavalyi recesszióból történő kilábalása is lényegesen lassabb, mint korábban várták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×