eur:
392.13
usd:
366.54
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pexels.com

Megszűnt az életveszély a Balaton-környéki iskolában

Eredményes volt a szülők akciója.

Megújult a Hétszínvirág Általános Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény épülete Marcaliban - írja a Sonline.hu

Tavaly ősszel szülők tették szóvá, hogy az iskola épülete nagyon rossz állapotban van, két osztályt az aulában kellett elhelyezni, paravánnal elválasztva, mert az emelet életveszélyessé vált és le kellett zárni. Felvetődött, hogy a diákokat egy másik oktatási intézménybe költöztetik át, de ezt a szülők nem támogatták.

Móring József Attilát, a térség országgyűlési képviselőjét is megkeresték az ügyben. A napokban a képviselő a közösségi oldalán számolt be arról, hogy a Klebelsberg Központ a hibákat kijavította, a tetőablakokat kicseréltette. Így három év után az idei tanév első tanítási napjain az emeleti tantermeket újra birtokba vehették a gyerekek és a pedagógusok.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. Amerikában a pozitív gyorsjelentési szezon lendítette fel a hangulatot. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×