eur:
394.57
usd:
372.04
bux:
0
2024. április 16. kedd Csongor
Hármas baleset az M0-son
Nyitókép: Forrás: police.hu

Migránsokat szállító autók ütköztek az M0-son

Mindkét autót román állampolgár vezette, egy harmadik járművel is ütköztek.

Összeütközött csütörtök reggel 7 órakor három jármű az M0-s autóút 18-as kilométerénél, kettőt két román állampolgár vezetett, akik határsértőket szállítottak – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. Az Útinform arról tájékoztatott, hogy a baleset az M0-s déli szektorában, az M1-es felé vezető oldalon, a szigetszentmiklósi csomópont után történt.

A baleset helyszínén elfogtak tizenegy, magát iraki és szír állampolgárnak valló férfit; a sofőrrel együtt előállítják őket – írták a rendőrök. A határsértőket meghallgatásukat követően a hatályos magyar jogszabályok alapján visszakísérik a biztonsági határzárhoz, a két román sofőr ellen embercsempészés bűntettének gyanúja miatt büntetőeljárás indul.

Szigetszentmiklós, 2021. szeptember 2.
Összetört autók az M0-s autóút 18-as kilométerénél, a szigetszentmiklósi csomópont közelében 2021. szeptember 2-án. A három karambolozó jármű közül kettőt román állampolgár vezetett, akik határsértőket szállítottak. A baleset helyszínén elfogtak tizenegy, magát iraki és szír állampolgárnak valló férfit, a sofőrrel együtt előállítják őket. A határsértőket – meghallgatásuk után - visszakísérik a biztonsági határzárhoz, a két román sofőr ellen embercsempészés bűntettének gyanúja miatt büntetőeljárás indul.
MTI/Mihádák Zoltán
Összetört autók az M0-s autóút 18-as kilométerénél, a szigetszentmiklósi csomópont közelében 2021. szeptember 2-án. A három karambolozó jármű közül kettőt román állampolgár vezetett, akik határsértőket szállítottak. A baleset helyszínén elfogtak tizenegy, magát iraki és szír állampolgárnak valló férfit, a sofőrrel együtt előállítják őket. A határsértőket – meghallgatásuk után - visszakísérik a biztonsági határzárhoz, a két román sofőr ellen embercsempészés bűntettének gyanúja miatt büntetőeljárás indul. MTI/Mihádák Zoltán

Óriási volt a torlódás a baleset mögött: csak egy sáv volt járható, a sor vége az 5-ös úti csomópontig ért, a menetidő legalább egy órával megnőtt.

Órákkal később állt csak helyre a forgalom.

Szigetszentmiklós, 2021. szeptember 2.
Rendőrségi helyszínelés az M0-s autóút 18-as kilométerénél, a szigetszentmiklósi csomópont közelében, ahol összeütközött három jármű 2021. szeptember 2-án. Az autók közül kettőt román állampolgár vezetett, akik határsértőket szállítottak. A baleset helyszínén elfogtak tizenegy, magát iraki és szír állampolgárnak valló férfit, a sofőrrel együtt előállítják őket. A határsértőket – meghallgatásuk után - visszakísérik a biztonsági határzárhoz, a két román sofőr ellen embercsempészés bűntettének gyanúja miatt büntetőeljárás indul.
MTI/Mihádák Zoltán
Rendőrségi helyszínelés az M0-s autóút 18-as kilométerénél, a szigetszentmiklósi csomópont közelében, ahol összeütközött három jármű 2021. szeptember 2-án. Az autók közül kettőt román állampolgár vezetett, akik határsértőket szállítottak. A baleset helyszínén elfogtak tizenegy, magát iraki és szír állampolgárnak valló férfit, a sofőrrel együtt előállítják őket. A határsértőket – meghallgatásuk után - visszakísérik a biztonsági határzárhoz, a két román sofőr ellen embercsempészés bűntettének gyanúja miatt büntetőeljárás indul. MTI/Mihádák Zoltán

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×