eur:
394.18
usd:
368.02
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pixabay.com

110-zel ment városban, elcsapta a biciklist a zebrán

Esélye sem volt a kerékpárosnak, húsz métert repült az ütközéstől.

A vádirat szerint az elkövető 2020 novemberének egyik estéjén legalább 110 km/h sebességgel közlekedett autóval Szada lakott területén, az ott megengedett 50 km/h helyett.

A férfi észrevette, hogy jóval előtte a sértett személy, szabálytalanul, kerékpárját hajtva és nem tolva kezdte meg az átkelést egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyen. Az észlelés ellenére a sebességtúllépés miatt már nem tudott megállni és így

elgázolta a kerékpáros sértettet, aki annak következtében majdnem húsz méterre repült az ütközés helyétől.

A baleset során a sértett olyan élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett, amelyek következtében a helyszínen életét veszette.

Amennyiben az autós a megengedett sebességet betartva közlekedik, akár normál lassító fékezéssel is megállíthatta volna a járművét a kerékpáros előtt – olvasható a Pest Megyei Főügyészség közleményében.

Az ügyben a Budakörnyéki Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat a férfival szemben.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×