eur:
394.9
usd:
371.92
bux:
66355.57
2024. április 16. kedd Csongor
Ruszin-Szendi Romulusz, a Magyar Honvédség parancsnoka a nemzetközi repülőnapról és haditechnikai bemutatóról tartott sajtótájékoztatón a kecskeméti MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison 2021. július 2-án. A rendezvényt augusztus 28-án és 29-én tartják a légi bázison.
Nyitókép: MTI/Bús Csaba

Előléptették a Magyar Honvédség parancsnokát

Altábornaggyá léptették elő Ruszin-Szendi Romuluszt.

Az előléptetésről szóló rendelet a Magyar Közlöny hétfői számában jelent meg. „A honvédelmi miniszter előterjesztésére dr. Ruszin-Szendi Romulusz vezérőrnagyot 2021. augusztus 20-ai hatállyal altábornaggyá előléptetem” – olvasható az Áder János köztársasági elnök, valamint Benkő Tibor honvédelmi miniszter által jegyzett határozatban.

Mint ismert, Ruszin-Szendi Romulusz vezérőrnagyot még június elején nevezte ki az államfő a Magyar Honvédség parancsnokává, miután Korom Ferenc altábornagy felmentését kérte. Ruszin-Szendi Romulusz megbizatása 2021. június 3-ától 2026. május 31-éig szól.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Nagy esés a tőzsdéken

Nagy esés a tőzsdéken

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthatunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult. A hangulatot esetlegesen befolyásoló adatok érkeznek majd a nap folyamán, az Egyesült Államokból lakáspiaci adatok és ipari statisztikák érkeznek, de a fontkitettséggel bírók számára érdekes lehet a brit munkaerőpiaci adat is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×