eur:
393.83
usd:
365.5
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Kovács Zoltán kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2018. november 28-án.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Folytatja munkáját az ünnep lebonyolításáért felelős operatív törzs

A hétvégén is folytatja munkáját az államalapítási ünnep biztonságos és zavartalan lebonyolításáért felelős operatív törzs - közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szombaton a Facebookon.

Kovács Zoltán bejegyzésében hangsúlyozta, szombaton 16 helyszínen folytatódnak az augusztus 20-ai ünnepségsorozat programjai, amelyekre további sok tízezer látogatót várnak.

A kormány idén minden idők legnagyobb szabású, több napon át tartó Szent István-napi fesztiválját szervezte meg, amelynek rendezvényei vasárnapig tartanak.

Augusztus 20. hivatalos állami ünnep az államalapítás és az államalapító Szent István király emlékére.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×