eur:
393.84
usd:
367.82
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: BORSOS MATYAS

Csak belépésre használható a röszkei közúti határátkelőhely

A várakozási idő csökkentése érdekében szombaton 14 órától csak a belépő forgalom használhatja a röszkei közúti határátkelőhelyet - közölte a rendőrség a honlapján.

A kilépésre jelentkezők a röszkei autópálya határátkelőhelyet vehetik igénybe.

A szabadságukról Nyugat-Európába visszatérő vendégmunkások miatt torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhelyeken. Az autópálya-határátkelőhely belépő oldalán három-, a kilépőn kétórás a várakozás. Az autóbusszal utazóknak mindkét irányban egy-egy órát kell várakozniuk. A közúti átkelő belépő oldalán kétórás a sor.

Intenzív a forgalom az ásotthalmi közúti határátkelőhelyen is, ahol a Szerbiából érkezőknek kettő, az oda tartóknak egy órát kell várakozniuk.

A gyorsabb határátlépés érdekében érdemes a kisebb átkelőket választani. Szerbia felől igénybe vehető a kübekházi és a tiszaszigeti közúti határátkelőhely, amelyek 7-től 19 óráig fogadják az utasokat.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×