eur:
392.62
usd:
366.17
bux:
66768.87
2024. április 25. csütörtök Márk
Torlódó járművek az M7-es autópályán Tárnoknál, miután három autó ütközött Érd térségében 2015. augusztus 7-én. A balesetben többen könnyebben megsérültek.
Nyitókép: Torlódó járművek az M7-es autópályán. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Aki ma M7-esezne, nagyon alaposan tájékozódjon - baleset és torlódás

Egy martonvásári történés miatt állnak az autók.

Két gépjármű ütközött össze az M7-es autópálya 30-as kilométerszelvényében, Martonvásár térségében, a Balaton felé vezető oldalon, emiatt több kilométeres torlódás alakult ki - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-vel.

Pápai Eszter elmondta, hogy a balesetben senki sem sérült meg.

A sérült járművek elfoglaltak egy sávot, de már levontatták őket, ettől függetlenül még mindig lassú a haladás az érintett szakaszon.

A sajtóreferens jelezte, hogy ugyanebben a kilométerszelvényben, a főváros felé vezető oldalon is történt egy baleset, egy kisteherautó árokba hajtott, ám az nem akadályozza a forgalmat.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 13:18
×
×
×
×