eur:
392.57
usd:
365.95
bux:
66529.18
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay

Új futballstadiont kap Nyíregyháza

A fővárosi Építő-és épületkarbantartó Zrt. és a helybeli Nyír-Wetland Generál Zrt. építheti fel a nyíregyházi focistadiont közel nettó 14 milliárd forintért.

A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben - írta a napi.hu.

A 8150 néző befogadóképességű „MLSZ-C”, „UEFA-II” minősítési szintű labdarúgó stadion építése a meglévő stadion elbontásával történik, de a régi stadion egyes elemeit azért újjá kell építeni. A nyertesekkel május 3-án kötött szerződést az ajánlatkérő.

A nyertesek feladatainak része az építési engedély megszerzéséhez szükséges tervezési feladatok elvégzése, az építési engedély megszerzésének ügyintézése, továbbá a kivitelezéshez szükséges összes terv elkészítése is.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 07:49
×
×
×
×