eur:
380.81
usd:
353.8
bux:
58669.83
2023. december 8. péntek Mária
A Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcinák oltáshoz előkészítve a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban kialakított oltóponton 2021. március 27-én.
Nyitókép: MTI/Vajda János

Itt a Fidesz válasza az ellenzék oltásügyi videójára

A baloldali pártok ma is aláírásokat gyűjtenek a kínai és az orosz vakcinák ellen – reagált a Fidesz az ellenzéki pártok közös videójára.

Az ellenzéki pártszövetség a Facebookon nyilvánosságra hozott videójában mindenkit arra kért, hogy éljen a védőoltás lehetőségével.

A Fidesz a közleményében azt írta: miközben a baloldali pártok másokat lebeszélnek, politikusaik "magukat bezzeg sorban beoltatják". A baloldali pártok "felelőtlen kampányának az áldozata" az önkormányzati képviselőjük is, aki nem fogadta el a kínai vakcinát, majd megbetegedett és meghalt.

A brüsszeli vakcinaszállítások lassúsága miatt keleti vakcinák nélkül egymillióval kevesebb ember lenne beoltva ma Magyarországon – közölte a Fidesz, felszólítva a baloldali pártokat, hogy "hagyják abba a vakcinák elleni aláírásgyűjtést és a kórházak, rendelőintézetek felelőtlen rágalmazását".

Közben Komáromi Zoltán, a Demokratikus Koalíció egészségügyi szakpolitikusa a Heti TV adásában kitolásként értékelte, hogy a kormány kínai és orosz vakcinákat küld az önkormányzatoknak. A háziorvosként dolgozó politikus azt is hozzátette, hogy ezzel "nem az ellenzéki polgármesterekkel tolnak ki, hanem az ott lakó polgárokkal" – írja az Origo.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.11. hétfő, 18:00
Bendarzsevszkij Anton
az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány szakmai igazgatója, a posztszovjet térség szakértője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×