eur:
392.85
usd:
366.32
bux:
66812.48
2024. április 25. csütörtök Márk
Az idén Kossuth-díjjal kitüntetett Káel Csaba Nádasdy Kálmán-díjas rendező, érdemes művész, a Müpa vezérigazgatója a Művészetek Palotájában (Müpa) 2020. szeptember 30-án.
Nyitókép: MTI/Cseke Csilla

Káel Csaba tárgyalhat a Színművészeti oktatóival

Hétfőn tartják a megbeszélést.

Káel Csaba mozgóképipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos megkereste és formális beszélgetésre invitálta a Színház- és Filmművészeti Egyetem oktatóinak delegációját.

A kormánybiztos meghívását október 12. hétfőre az egyetem közössége elfogadta, a küldöttség tagjai közé az oktatókon kívül hallgatókat is delegálnak - közölte Facebook oldalán az SZFE hallgatói önkormányzata.

Szarka Gábor kancellár csütörtökön is megpróbált bejutni az SZFE Vas utcai épületébe, de ezt nem engedték az egyetem autonómiáját féltő és az épületet elfoglaló diákok. Ezt követően bejelentette, hogy az új vezetők mostantól kizárólag az egyetem teljes megújításával kapcsolatos feladatokra koncentrálnak.

Zalán János, az SZFE oktatási rektorhelyettese pénteken azt mondta: az egyetlen megoldás, ha a felek leülnek egymással és lépésről-lépésre megpróbálnak valamiféle kompromisszumra jutni.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×