eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pixabay

Látványos: térképre rakták a járvány által érintett iskolákat

Szülők visszajelzésével bővült a Qubit nyilvános adatokon alapuló térképe.

Az elérhető nyilvános információk alapján készült térképét olvasói számos visszajelzésével bővítette a Qubit. Ebből kiderül, hogy a legtöbb oktatási intézményt a fővárosban sújtja a járvány, de az ország szinte minden területén találni a járvány által érintett iskolát, osztályt.

A portál azt írja, hogy a hozzájuk érkező információk alapján az intézmények felelősen, ám nem mindig elégséges hatáskörrel intézkednek. Van, ahol túl kevés információt kapnak a szülők és a diákok, máshol sokat kell várni a digitális oktatás elrendelésére, ahogy a tesztek eredményére való várakozási idő is megnyúlt.

Azok a középiskolákat és általános iskolákat tüntették fel a térképen, ahol szeptember 7-e óta történt járványügyi intézkedés, legalább egy osztálynyi gyereknek karantént, illetve digitális tanrendet írtak elő, vagy a tanári kar jelentős része kényszerült otthon maradni. Az óvodai helyzet és az ennél kisebb horderejű intézkedések az összesítésbe most nem fértek bele - írta a portál.

Az interaktív térképért kattintsanak a képre vagy IDE.

Forrás: Google/Qubit
Forrás: Google/Qubit

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×