eur:
393.3
usd:
367.53
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Nagy dugó a Balaton felé, Budapestet keletre is nehéz elhagyni

Az M1-es autópályán a 32-es km-nél négy autó ütközött össze az átterelt szakaszon, ez az oka a több km-es torlódásnak. Az M1-es és M7-es autópályák budaörsi szakaszán, valamint az M7-esen Törökbálint és Érd között már zsúfoltságra készüljenek a Balaton felé autózók!

Az M1-es autópályán a 32-es km-nél korábban négy autó ütközött össze az átterelt szakaszon. Ott csak irányonként egy-egy sáv használható, ez az oka a több km-es torlódásnak. Hegyeshalom felé a zsámbéki kijárattól, Budapest felé pedig már majdnem az Óbaroki pihenőhelytől torlódik a forgalom. A pálya melletti 1-es főút is telített, ott is lassabb az előrejutás.

A péntek délutáni erős járműmozgás miatt az M1-es és M7-es autópályák közös budaörsi szakaszán, valamint az M7-esen Törökbálint és Érd között már zsúfoltságra készüljenek a fővárosból kifelé a Balaton felé autózók!

Az M0-s autóút forgalma az M3-as felé a gyáli kijáratnál lassul le. A 34-es km-nél korábban három autó balesete miatt volt sávzárás, de most már nem kell korlátozásra készülni, a sérült autók a leálló sávra húzódtak. Ennek ellenére az M5-ös irányából érkezők mér lassulásra készüljenek.

Az M3-as autópályán, a fővárosból kifelé, az M0-s csatlakozásánál több autó ütközött össze. A 14-es km-nél sávlezárás van érvényben, emiatt akadozik a forgalom kifelé, már több km-es a torlódás.

Az M3-as autópályán a 60-as km-nél reggel óta aszfaltoznak. Budapest felé a külső sávot lezárták, csak a belső sáv használható. Torlódnak a járművek. A munkavégzés miatti korlátozás az esti órákig tart.

Három autó karambolozott a 32-es főúton Szolnok közelében. A 78-as km-nél a fél útpályát lezárták. Torlódás van Abony és Szolnok felől is.

Tolna megyében a 61-es főúton, Simontornyánál a Sió-hídon is három autó ütközött össze. A 33-as km-nél teljes útzár mellett helyszínelnek, a forgalmat a településen belül terelik el.

Fejér megyében a Sárbogárd és Mezőfalva közötti útszakaszon, a 21-es km közelében leborult egy ömlesztett napraforgót szállító mezőgazdasági vontató rakománya. Félpályás útlezárás van érvényben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum a mai nap is úgy tűnik, hogy kitart, hiszen Ázsiában is nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és Európában is határozott emelkedést lehet látni, valamint az USA-ban is folytatódik az erősödés. Közben felpörögtek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tartott, és a nap folyamán sorban érkeztek a BMI adatok Európából és az Egyesült Államokból; közben a befektetők a vállalati gyorsjelentésekre figyelnek, a Spotify árfolyama például nagyot ugrott a vártnál jobb eredmények után, de a zárás után érkezik majd a Tesla is, amelyről még a jelentést megelőzően technikai elemzést készítettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×