INFORÁDIÓ
2021. szeptember 20. hétfő
Friderika

torlódás

balaton

m7-es autópálya

m3-as autópálya

Nagy dugó a Balaton felé, Budapestet keletre is nehéz elhagyni

Nagy dugó a Balaton felé, Budapestet keletre is nehéz elhagyni

Infostart

Az M1-es autópályán a 32-es km-nél négy autó ütközött össze az átterelt szakaszon, ez az oka a több km-es torlódásnak. Az M1-es és M7-es autópályák budaörsi szakaszán, valamint az M7-esen Törökbálint és Érd között már zsúfoltságra készüljenek a Balaton felé autózók!

Az M1-es autópályán a 32-es km-nél korábban négy autó ütközött össze az átterelt szakaszon. Ott csak irányonként egy-egy sáv használható, ez az oka a több km-es torlódásnak. Hegyeshalom felé a zsámbéki kijárattól, Budapest felé pedig már majdnem az Óbaroki pihenőhelytől torlódik a forgalom. A pálya melletti 1-es főút is telített, ott is lassabb az előrejutás.

A péntek délutáni erős járműmozgás miatt az M1-es és M7-es autópályák közös budaörsi szakaszán, valamint az M7-esen Törökbálint és Érd között már zsúfoltságra készüljenek a fővárosból kifelé a Balaton felé autózók!

Az M0-s autóút forgalma az M3-as felé a gyáli kijáratnál lassul le. A 34-es km-nél korábban három autó balesete miatt volt sávzárás, de most már nem kell korlátozásra készülni, a sérült autók a leálló sávra húzódtak. Ennek ellenére az M5-ös irányából érkezők mér lassulásra készüljenek.

Az M3-as autópályán, a fővárosból kifelé, az M0-s csatlakozásánál több autó ütközött össze. A 14-es km-nél sávlezárás van érvényben, emiatt akadozik a forgalom kifelé, már több km-es a torlódás.

Az M3-as autópályán a 60-as km-nél reggel óta aszfaltoznak. Budapest felé a külső sávot lezárták, csak a belső sáv használható. Torlódnak a járművek. A munkavégzés miatti korlátozás az esti órákig tart.

Három autó karambolozott a 32-es főúton Szolnok közelében. A 78-as km-nél a fél útpályát lezárták. Torlódás van Abony és Szolnok felől is.

Tolna megyében a 61-es főúton, Simontornyánál a Sió-hídon is három autó ütközött össze. A 33-as km-nél teljes útzár mellett helyszínelnek, a forgalmat a településen belül terelik el.

Fejér megyében a Sárbogárd és Mezőfalva közötti útszakaszon, a 21-es km közelében leborult egy ömlesztett napraforgót szállító mezőgazdasági vontató rakománya. Félpályás útlezárás van érvényben.

A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018