eur:
393.13
usd:
363.67
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pixabay

Berúgta az ajtót a járvány, kiürítették a balatonfüredi kollégiumot

A járványügyi helyzet miatt szeptember 17-től megszűnt a hagyományos tanítás a Szent Benedek Középiskolában, a diákok online oktatásban vesznek részt. A kollégistáknak csütörtökön 18 óráig el kellett hagyniuk a kollégiumot.

Az iskola vezetése folyamatosan kapcsolatban áll az Operatív Törzzsel, az elrendelt intézkedéseket velük egyetértésben hozták meg – írja a balatonfured.hu alapján a Hírbalaton.

Komáromi Móric, az intézmény igazgatója elmondta, hogy az iskolában két diák és egy pedagógus koronavírus-tesztje lett pozitív. A kontakt-kutatás megkezdődött, az eredményről az ÁNTSZ értesíti majd az érintetteket.

Az iskolában nem alakult ki gócpont, az online oktatásra való áttérés a megelőzést szolgálja.

A lehető legbiztonságosabb formában szeretnénk folytatni tovább a tanítást – áll az igazgató tájékoztatójában. Az intézkedések határozatlan időre, visszavonásukig vannak érvényben.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×