eur:
390.26
usd:
364.18
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: Pixabay

Újabb ikonikus balatoni eseményt sodort el a járvány

Balatonboglár önkormányzata úgy döntött, hogy a járványhelyzetre való tekintettel, az emberek biztonsága érdekében nem járul hozzá a 44. Boglári Szüreti Fesztivál megrendezéséhez

Az önkormányzat közleményében azt írták: mindent megtettek annak érdekében, hogy a fesztivál valamilyen formában megvalósulhasson, ám a kialakult helyzet ezt napról-napra nehezebbé tette - írja a hírbalaton.hu.

Kitértek arra, hogy többször átalakították, újragondolták, a törvényi szabályoknak megfelelő formába próbálták önteni a programot, de végül a város képviselőtestülete úgy döntött, nem támogatja a fesztivál megtartását.

“Sajnáljuk, hogy idén nem sikerül veletek találkozni, de nekünk is az emberek biztonsága a legfontosabb. Mi már a jövő évben gondolkodunk, megkezdjük annak előkészítő munkálatait, és reméljük, hogy jövőre találkozhatunk egy biztonságos és sikeres rendezvényen!” – fogalmaznak a szervezők a közösségi oldalra feltöltött közleményben.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×