eur:
389.53
usd:
360.23
bux:
68022.03
2024. május 30. csütörtök Janka, Zsanett
Nyitókép: balatonihajozas.hu

Több hajójától is megválik a Bahart

Három idős járművét - köztük két gyorshajóját - szeretné eladni a Balatoni Hajózási Zrt.

A cég honlapján szereplő ajánlat nyomán a Magyar Nemzet megírta: a 2013-ban vízre tett, 25 személy befogadására alkalmas Hunor 2013-tól 2019-ig először Siófok és Balatonfüred, majd Fonyód és Badacsony között fuvarozta a sietős utasokat, testvérhajója az ugyancsak 25 férőhelyes Magor pedig 2014-től 2019-ig Siófok és Füred között röptette a menetrendben szereplő hajók tarifájánál jóval magasabbra srófolt jegyár megfizetését is vállaló utasokat.

A Hunor és a Magor irányára is nettó 32 millió forint (fotó: balatonihajozas.hu)
A nyitóképen látható Hunor és a fenti Magor irányára is nettó 32 millió forint (fotó: balatonihajozas.hu)

Eladó sorba került még a Bahart 1958 óta szolgáló 90 személyes vízibusza, az Akali, amelyért 20 milliót kérne a hajózási cég. Ez utóbbi vízibusz típusú hajó bizonyítványa a múlt év szeptemberének végén lejárt, és a 2020. évi hajózási idényben már Hunort és a Magort se állította forgalomba a többségi állami tulajdonba került részvénytársaság.

fotó: balatonihajozas.hu
fotó: balatonihajozas.hu

Címlapról ajánljuk
Ha csak egy EP-mandátumot nyer a Momentum, a ciklus felénél cserél Donáth Anna és Cseh Katalin
Aréna - előzetes

Ha csak egy EP-mandátumot nyer a Momentum, a ciklus felénél cserél Donáth Anna és Cseh Katalin

A Momentum azért küzd a kampányban, hogy ismét két EP-mandátumot szerezzen, de ha csak egyet kap a párt, akkor az ötéves ciklus alatt Cseh Katalin és Donáth Anna a mandátumot elfelezve féltávnál egymást váltja majd az EP-ben. Erről Cseh Katalin, a Momentum elnökségi tagja, EP-képviselő beszélt az InfoRádió Aréna című műsorának stúdiójában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.30. csütörtök, 18:00
Cseh Katalin
a Momentum elnökségi tagja és EP-képviselőjelöltje
Ukrajna átléphette a vörös vonalat, orosz katonák százezrei érkezhetnek hamarosan a frontra – Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrajna átléphette a vörös vonalat, orosz katonák százezrei érkezhetnek hamarosan a frontra – Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrajna az elmúlt hetekben több kimagaslóan fontos orosz radarállomásra is csapást mért, ez pedig éppen a legfontosabb szövetségesüknél, az Egyesült Államoknál okozott feszültséget – írja a The Washington Post. Rusztem Umerov, az ukrán védelmi miniszter kedden adott interjút a Reutersnek, amelyben számos témát érintett. Beszélt az érkező F-16-os vadászgépekről, a frontvonal állásáról, valamint az oroszok várható lépéseiről is. Elmondta, hogy Moszkva várhatóan 2-300 ezer új katonát küld majd Ukrajna ellen. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×