eur:
393.27
usd:
366.82
bux:
66705.95
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pixabay

Nyár végére elkészül az új balatoni gyorsforgalmi Balatonszentgyörgyig

A tervek szerint halad az építkezés az M76-os okos gyorsforgalmi út M7-es autópálya holládi csomópontjától Balatonszentgyörgyig tartó 6 kilométeres szakaszán.

80 százalékos készültségi szinten áll a leghosszabb, 350 méteres vasbeton híd, a kisebb közúti és vadátjárók pedig elkészültek. Az építkezés a tervek szerint halad - írta a zaol.hu.

A lapnak erről Vigh László ország­gyűlési képviselő, miniszteri biztos számolt be, mi­után megtekintette az építkezést. Már megkezdődött az aszfaltozás a szakaszon, valamint a balatonszentgyörgyi körforgalom kialakítása is zajlik. Az útszakasz építése ütemterv szerint halad, nyár végére szeretnék átadni a közforgalomnak.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Az MNB két gyorskölcsönző intézmény több, aggályosnak ítélt általános szerződési feltételeit módosíttatta az érintett piaci szereplőkkel együttműködve, ezt megelőzően pedig biztosítási termékek ÁSZF-jeit tette egyértelműbbé a fogyasztók számára. A hatékony „puha” felügyelési eszközök és az intézmények fogyasztóbarát hozzáállása miatt nem volt szükség közérdekű keresetek indítására a tisztességtelen feltételek módosítása érdekében - közölte a felügyelet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×