eur:
392.93
usd:
366.84
bux:
66913.39
2024. április 26. péntek Ervin
Tajpej, 2017. július 29. Egy járókelő egy kicsavart esernyővel a kezében Tajpejben 2017. július 29-én, miután a Nesat nevű trópusi vihar elérte a térséget. (MTI/EPA/Ritchie B. Tongo)
Nyitókép: MTI/EPA/Ritchie B. Tongo

Ez lesz az a nap, amikor az esernyő sem segít

Karácsonyra jöhet még szebb idő, addig azonban még az eső mellé viharos szél is társul.

Túlnyomóan borult lesz az ég, és ismétlődő jelleggel várható eső. Hosszabb csapadékszünet az éjszakai órákban a Dél-Alföldön, illetve hétfőn az Alpokalján lehet.

Sokfelé várható jelentős mennyiség.

Az Alpokalján hétfő késő délutántól szakadozhat fel határozottabban a felhőzet.

A szél egyre nagyobb területen fordul északnyugatira, sokfelé megerősödik, a Dunántúlon és a középső országrészben viharossá fokozódik. Emiatt több dunántúli megyére figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4, 9 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 5 és 10 fok között valószínű.

Kedden általában változóan felhős lesz az ég, de a Tiszántúlon délutánig még több lesz a felhő. A Dunától keletre fokozatosan megszűnik az eső, ugyanakkor nyugaton és északon estétől már záporok, néhol esetleg hózáporok előfordulhatnak.

Az északnyugati szél megerősödik, helyenként viharossá fokozódik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3 és 6 fok között alakul, de a szélcsendes vidékeken kissé hidegebb lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul.

25-én szerdán és 26-án, csütörtökön viszont már többórás napsütés várható, csak kevés helyen lehet zápor, esetleg hózápor. A szél azokban csak csütörtök délutántól mérséklődik.

Szerdán a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul. Csütörtökön éjszaka -3 és +3, napközben 4 és 7 fok között lesz a hőmérséklet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×