eur:
395.51
usd:
372.35
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Kilépésre várakozó járművek az M5-ös autópályán a röszkei határátkelőhely előtt 2014. augusztus 1-jén. Az átkelőnél a Nyugat-Európában dolgozó és szabadságukra hazatérő, illetve a vakáció leteltével visszautazó vendégmunkások miatt jelentős torlódás alakul ki hétvégenként.
Nyitókép: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Rengeteg a baleset, sok a torlódás

Szinte mindegyik autópályán történt olyan baleset, amelynek nyomán több kilométeres tolódás alakult ki. A keleti határátkelőknél is hosszú a várakozás.

Rendkívül erős a nyugatról keletre tartó tranzitforgalom az M1-M0-M5 útvonalon, balesetek, több kilométeres torlódások lassítják a forgalmat a vasárnap reggeli órákban - olvasható az utinform honlapján.

Az M1-es autópályán Budapest felé a szokottnál is nagyobb a forgalom. A határtól Mosonmagyaróvár környékéig, valamint Győr elkerülő szakaszán, majd Tatabánya térségében összefüggő a kocsisor, telítettek a sávok, helyenként lépésben halad a forgalom. Hegyeshalomtól az M5-ösig akár két órával is hosszabb lehet a menetidő.

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Szárliget és Óbarok között a 44-es kilométernél, két személyautó ütközött a belső sávban. A helyszínelésnek vége, de a kocsisor mintegy 10 kilométeres.

Az M0-ás autóút déli szektorában, az M5-ös autópálya felé több kilométeres a torlódás. Az 5-ös főúti csomóponttól az M5-ösig araszol a kocsisor, fél órával hosszabb a menetidő. Nehezíti a haladást, hogy az annahegyi pihenőnél egy utánfutós személyautó megpördült és elfoglalta a külső sávot.

Az M5-ös autópályán Röszke irányába a 155-ös kilométernél 5 kilométeres a kocsisor.

A magyar-román határszakaszon az M43-as autópályán Nagylaknál kilépő személyforgalomban 3 kilométeres a sor.

A magyar-ukrán határszakaszon a záhonyi határátkelő kilépő oldalán a várakozási idő a személyautóknak 6-7, a teherforgalom 2-3 óra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×